KOMsammen Silkeborg

KOMsammen Silkeborg er for dig, der gerne vil leve lidt sundere, og har lyst vil gøre det sammen med andre. Alle vores aktiviteter handler om at røre sig eller at lave sund og lækker mad. I KOMsammen Silkeborg er der plads til alle unge, hvad end du allerede kan løbe en halvmaraton eller højst løber efter bussen.

De unge, der kommer hos os, kender alle til følelsen af ensomhed, og alle har lyst til at spise sundt og få sved på panden sammen med jævnaldrende. De frivillige sørger for, at alle er en del af fællesskabet, og vi planlægger sammen, hvad vi skal lave. De unge i KOMsammen Silkeborg er mellem 15-30 år og de frivillige er ligeledes unge der er mellem 18-30 år.

Det første skridt:
Det kan være svært at indse, at man føler sig ensom, så hvis du har gjort det, er du allerede kommet langt. I KOMsammen er der andre unge, der har det som dig, og ligesom dig gerne vil ud af ensomheden.

Det praktiske:
KOMsammen er for unge i alderen 15-30 år, der føler sig ensomme. De frivillige er 18-30 år. Du skal have lyst til at lave sund mad og få sved på panden sammen med de andre.

Den første gang:
Du behøver ikke fortælle os, du kommer, men du må gerne. Den første gang skal du komme en halv time før de andre unge. To frivillige tager imod dig og I snakker om, hvorvidt det er det rigtige tilbud for dig.

Contact

  • Sara Lisberg Larsen
  • 70208308
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Silkeborg | Skoletorvet Estrupsgade 4, 1. sal | 8600 Silkeborg
Tlf.: 8682 0098 |  kontakt@frivilligcenter-silkeborg.dk