SUP for alle

Non-profit foreningen SUP for Alle hjælper børn og voksne m. stress, ptsd, angst, et fysisk handicap mfl til øget livsvelvære via stand up paddling. Friluftsrådet, TrygFonden og Tømrermester Jensen Silkeborg er sponsorer.

I 2020 er SUP for Alle's primære fokus nemlig på at give udsatte eller naturuvante børn og unge glade oplevelser på vandet via Stand Up Paddling (SUP)
- Det kan fx være børn med autisme, stress, sociale belastninger, et fysisk handicap eller noget helt andet, som kan få mere livsglæde.
Vi laver SUP-arrangementer på og ved vandet, hvor fokus er på ressourcer og en hyggelig stemning og med udgangspunkt i deltagernes ønsker og livsrammer.
Aktiviteterne kan fx være:
SUP-tur og yoga ved vandet
Snorkling på SUP-boards
SUP, snacks og højtlæsning omkring bål
Fri leg på SUP-boards
Sjov på Mega-SUP (board med plads til 6-8 børn)
Mindfulness på SUP-boards
- Og mange andre muligheder efter ønsker
Kontakt os gerne på tlf 28690880
SUP for Alle er en non-profit forening med 21 frivillige, der hjælper mennesker med et fysisk og/eller psykisk handicap til sjov motion, naturoplevelser og fællesskab på vandet via Stand Up Paddling.
Vi har base i Silkeborg- og Aarhusområdet og har de fleste af vores aktiviteter her, men foreningen er mobil, da alt vores udstyr er i store trailere, så vi kan tage derhen, hvor deltagerne ønsker det.
Vores aktiviteter for mennesker med et handicap er baseret på frivillig donation efter evne og ønske.
Personer uden helbredsudfordringer kan også komme med til nogle af vores arrangementer fx, hvis de er pårørende til en deltager.

#SUPforAlle #Friluftsrådet #TrygFonden #TømrermesterJensenSilkeborg

Frivilligcenter Silkeborg | Skoletorvet Estrupsgade 4, 1. sal | 8600 Silkeborg
Tlf.: 8682 0098 |  kontakt@frivilligcenter-silkeborg.dk