Silkeborg Kalders Pigepanel

Silkeborg Kalders Pigepanel lige noget for dig, hvis du er nysgerrig på livet i Silkeborg, eller lige flyttet hertil. Samtidig, kan du være med til at fintune Silkeborg Kalder, da du som tilflytter er ekspert i at trække teltpælene op – din ekspertise er vigtig for os. Når vi ind imellem afholder forskellige arrangementer, eller har behov for at høre tingene fra en tilflytters vinkel, plejer vi at række ud til Pigepanelet, der ofte gerne takker ja.

Vi ved, at det kan være svært at flytte fra sit etablerede netværk, og tanken om at finde nye veninder synes ikke altid at lyde så tryg. For at give vores tilflyttere mulighed for at møde andre og et sted at søge råd om stort som småt, har Silkeborg Kalder skabt Silkeborg Kalders Pigepanel.

Pigepanelet rummer over 900 medlemmer og er for kvinder mellem 20-40 år. Det er en aktiv gruppe, med et stort hjælper-gen, hvor du kan spørge om alt fra ”Silkeborgs bedste tandlæge”, ”Hvilken daginstitution skal vi mon vælge?” til ”Hvor er det bedst at bosætte sig?”.

Frivilligcenter Silkeborg | Skoletorvet Estrupsgade 4, 1. sal | 8600 Silkeborg
Tlf.: 8682 0098 |  kontakt@frivilligcenter-silkeborg.dk