Proof of Life

 

Foreningen har til formål at søge at inspirere, oplyse og støtte denne gruppe til at bruge fysisk træning som led i rehabiliteringsprocessen og til generel forøgelse af livskvaliteten. Dette søges gjort gennem etablering af et fælles miljø omkring fysisk træning, hvor drivkraften er det fælles projekt om at lægge afstand til sygdommen.

Det idémæssige grundlag for foreningen er, at fysisk udfoldelse i sportslig sammenhæng rummer et stort og uudnyttet potentiale til at hjælpe unge kræftramte til at lægge sygdommen bag sig – både kropsligt, psykisk og socialt.

Hvornår: Torsdag aften

Hvor: Da lokalafdelingen er ny, er det endnu ikke fast, hvor der trænes, så skriv til Christian eller tjek facebook for nærmere info.

For hvem: Alle unge mellem 18 og 40 år, der har eller har haft en kræftdiagnose, kan deltage – uanset fysisk form.

Hvad skal jeg kunne: Der er ingen krav om, hvad du skal kunne løfte, hvor langt du skal kunne løbe eller hvor hurtigt det hele skal foregå. Træningen foregår i et åbent og imødekommende miljø, hvor du kan træne på det niveau, du er på. Både under og efter træningen er der altid plads til en snak med de andre Proof of Life-medlemmer og til at dele erfaringer om sygdomsforløb, træningstips – eller bare hyggesnak.

Hvad skal jeg vide: Du skal på forhånd have afklaret med din læge, om du skal tage nogen forholdsregler i forhold til at træne, og du skal have kontaktet kontaktpersonen for Proof of Life Silkeborg Christian Birk inden du kommer til træning første gang.

Få mere at vide: Tror du, at Proof of Life er noget for dig? Så tag endelig kontakt Christian Birk.

Proof of Life Silkeborg har også en Facebook-gruppe, som du kan blive inviteret ind i. Her kan du melde dig til de enkelte torsdagstræninger og se, hvem der ellers dukker op.

Du er altid velkommen til at komme forbi, hvis du mangler andre unge ligesindede at snakke eller træne med. Vi glæder os til at se dig.

Contact

  • Christian Birk
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Silkeborg | Skoletorvet Estrupsgade 4, 1. sal | 8600 Silkeborg
Tlf.: 8682 0098 |  kontakt@frivilligcenter-silkeborg.dk