Coding Pirates Silkeborg

Vi har i Efterårsssæsonen 2019 lokalafdelinger på

– Gødvad (Dybkær, Gødvad og Grauballe skoler) – (tirsdage)
– Campus Bindslevs plads – (tirsdage)

Nye frivillige kan komme med ombord på een af afdelingerne – og kan senere indgå en lokal afdeling når der er nok helt lokale frivillige med lidt erfaring

Den første tirsdag i måneden er der FabLab aften for de frivillige, hvor de voksne mødes og lærer nye skills og udveksler erfaringer

For unge og voksne der er nysgerrige på hvad der sker på en FABLAB aften: Skriv til os forinden – eller duk op nysgerrig som du er!

Vi har grebet det lidt specielt an i Silkeborg. Med velvilje og positiv opbakning fra kommunens skoleafdeling går vi efter at etablere lokalafdelinger på en række af de 12 skoler, der er med i FabLab@school samarbejdet, samt i forbindelse med de andre skoler i kommunen, hvor der er størst interesse blandt børn og voksne.

Lokalafdelingerne fungerer decentralt og sikrer at vi kommer ud til mange flere børn og kan engagere flere voksne helt lokalt (i forhold til andre byer hvor man mødes centralt). Frivillige kan starte deres egen lokalafdeling efter de har været igang på een af de etablerede afdelinger i et halvt år.
De lokale frivillige mødes også centralt på Fablab Silkeborg den første tirsdag i måneden og udveksler erfaringer og lærer nye ting en gang om måneden på FabLab Silkeborg.

Der findes ventelister til de forskellige lokalafdelinger – registrer eller opdater under members.codingpirates.dk  .
VIGTIGT: husk at tilføje navnet på barnets skole til efternavnet – på den facon kan vi se hvor barnet har forrang – send gerne en mail også.

En afdeling kan startes når vi har nok faste frivillige på plads og vi har en normering på op til 2-4 børn pr. frivillig.
Børn fra den lokale skole har forrang. Frivilliges egne børn kan optages uden om ventelister (da alle frivillige muliggør flere pladser til andre børn)

Contact

  • Martin Robert Knudsen
  • 30246444
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Silkeborg | Skoletorvet Estrupsgade 4, 1. sal | 8600 Silkeborg
Tlf.: 8682 0098 |  kontakt@frivilligcenter-silkeborg.dk