Alderslyst Gymnastikforening

Alderslyst Gymnastikforening, også kaldt AG, blev oprindelig stiftet i 1969 som en ren gymnastikforening. I starten var det hensigten, at aktiviteterne skulle foregå i nordre bydel og hovedsagligt på Nordre Skole, deraf navnet Alderslyst Gymnastikforening, men allerede den første vintersæson gav det problemer – foreningen havde kun en sal en dag om ugen og medlemstallet var allerede oppe på 530 aktive medlemmer. Ved stor ihærdighed samt samarbejdsvilje fra kommunal side fik foreningen flere sale rundt om i Silkeborg. Dengang var der 20 hold, 7 ledere og 4 pianister tilknyttet foreningen.

Foreningen har fastholdt det oprindelige stiftelsesgrundlag tilpasset de ”nye tider”, hvor ikke bare de ”almindelige” gymnastikhold er på programmet. I dag kan tilbydes 36 spændende hold, fordelt på 5 forskellige skoler, med bl.a. Aerobic, Linedance, Qianball, Volleyball, Stavgang, Pilates, Funk Dance og selvfølgelig foreningens mange forskellige gymnastikhold. I dag er der tilknyttet ca. 40 instruktører.

Foreningen arbejder kontinuerlig på at fastholde og udvikle det tætte samarbejde med foreningens dygtige og engagerede instruktører, samt det team af frivillige hjælpere, som yder en uvurderlig støtte i foreningens løbende aktiviteter. Vores instruktørteam består af både nye og garvede instruktører. AG gør meget for at udvikle nye instruktører, dette gør at foreningslivet forsættes i AG´s ånd.

Udover de mange frivillige hjælpere i foreningen, er AG meget afhængig af den økonomiske støtte, som modtages fra fonde og ikke mindst fra lokale sponsorer. Foreningens sponsorer yder støtte bl.a. i form af præmier til forskellige foreningsaktiviteter, tilskud til holdtræningsdragter og instruktørtræningsdragter.
Vores formål er ikke at tjene penge, men at alle får muligheden for at dyrke idræt.

Contact

  • Camilla Felsager
  • 8600 Silkeborg
  • 25530706
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Silkeborg | Skoletorvet Estrupsgade 4, 1. sal | 8600 Silkeborg
Tlf.: 8682 0098 |  kontakt@frivilligcenter-silkeborg.dk