image fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Dansk Blindesamfund
thumb_dansk blindesamfund
Vidste du • At Dansk Blindesamfund er en landsdækkende forening af blinde og svagsynede med ca. 12.000 medlemmer. • At foreningens formål først og fremmest er at varetage blinde og svagsynedes interesser og sikre den enkelte størst mulig selvbestemmelse over eget liv
Dansk Handicapforbund
thumb_dansk handicap forbund
Målsætningen for Dansk Handicap Forbund’s arbejde er et samfund for alle. Det er en brugerstyret organisation af mennesker med fysisk handicap.
Fysisk Aktiv
Foreningens formål er at skabe grundlag for psykisk og fysisk udviklingshæmmedes udøvelse af idræt under betryggende ledelse og opsyn.
Høreforeningen
thumb_høreforeningen
Arbejder bl.a. for at sikre de høreskadede/hørehandicappede de bedste vilkår og sikre tilgængelighed for høreskadede/hørehandicappede overalt i kommunen.
Lydavis
Lydavisen henvender sig til blinde, svagtseende og andre læsehandicappede i Silkeborg Kommune.
Silkeborg Roklub
Silkeborg Roklubs Handicapafdeling har til formål at tilbyde handicappede træning i romaskiner, styrketræning, og for nogles vedkommende, også roinstruktion.
GUU-GUA
GUU-GUA foreningen er en lille landsdækkende forening, som arbejder for mennesker med den komplekse autismespektrumforstyrrelse GUA (Gennemgribende Udviklingsforstyrrelse, Anden) og beslægtede diagnoser.
Et liv som ordblind
På Et liv som ordblind, kan man læse om livet som ordblind og alle de muligheder der findes, selvom man har svært ved, at læse og stave.
Dansk Handicap Fælles Rådgivning
Dansk Handicap Fælles Rådgivning rådgiver Handicappede på mange forskellige områder.
Dansk Handicap - Seksualvejledning
Seksualvejledning i Dansk Handicap Fælles Rådgivning
« Start Previous 1 2 3 Next End »
Powered by SobiPro