image fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Adventistkirken
Adventistkirken i Silkeborg er engageret i forskellige sociale indsatser.
Danmission genbrug
thumb_danmission genbrug
Danmission er et missionsselskab som arbejder med kirkevækst, fattigdomsbekæmpelse og dialogarbejde i Tanzania, Madagaskar, Indien, Bangladesh, Cambodja, Kina, Ægypten og Danmark.
Danske Sømands- og Udlandskirker
thumb_danske sømand og udlandskirker
Danske Sømands og Udlandskirker, DSUK, blev stiftet 1. januar 2004 som følge af en fusion mellem Dansk Kirke i Udlandet og Dansk Sømandskirke i fremmede Havne.
Foreningen Livsenergi
thumb_Foreningen Livsenergi
"Der er mere mellem himmel og jord" Foredrag og workshops om hvad der røre sig i den alternative, spirituelle og åndelige verden.
Blå Kors
thumb_blaakors
Blå Kors Danmark (BKD) er en kristen, social organisation, som har en bred vifte af tilbud til alkoholmisbrugere og deres pårørende. Vi tilbyder rådgivning, undervisning, behandling og støtte alt efter behov. Målgruppen er de flere end 250.000 danskere med alkoholproblemer, samt deres pårøre
Internationalt kvindenetværk
Formålet med Internationalt Kvindenetværk er, at kvinder på tværs af nationaliteter blander sig i den aktuelle samfundsdebat, og er med til at sætte den politiske dagsorden.
Kirkens Korshær
thumb_unnamed
Varmestue på Lille Søgade 10, samt Genbrugsbutikker i hele Silkeborg Kommune.
TVRZ Silkeborg Frikirkes Børne- og Ungdomsforening
At skabe relationer på tværs af nationalitet, etnisk baggrund, alder, køn og religion.At give områdets børn og unge gode og ”sunde” oplevelser i form af de aktiviteter, som foregår ud fra TVRZ. At opmuntre områdets børn og unge til at tage medansvar både for hinanden og for kvarteret.
Kirkernes Sociale Arbejde
thumb_KSA logo u. tekst
Vi giver en hånd til dig, som har brug for hjælp og støtte indenfor områder som: Familiehjælp, Praktisk hjælp, Økonomisk rådgivning, Medvandring, Kontaktfamilier til flygtninge samt Mad-deling.
Middag på tværs
Vi har brug for frivillige til forskellige opgaver i.f.m. fælles arrangementer i Silkeborg Kirke.
« Start Previous 1 2 Next End »
Powered by SobiPro