image fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Alderslyst Gymnastikforening
thumb_alderslyst gymnastik
Foruden de mange motionsmuligheder i AG, lægger vi vægt på, at være en folkelig forening, hvor det gode kammeratskab og fællesskab går hånd i hånd med den sunde og sjove motion.
Fodslaw Kjellerup
Fodslaw Kjellerup arrangerer motionsture hver uge, både for dem der vil gå hurtigt og dem som vil gå i et mere moderat tempo.
Fysisk Aktiv
Foreningens formål er at skabe grundlag for psykisk og fysisk udviklingshæmmedes udøvelse af idræt under betryggende ledelse og opsyn.
Kjellerup Folkedanserforening
Foreningens formål er at bevare kendskabet til samt dyrke den del af den gamle danske almuekultur, der omfattes af begreberne: Folkedans, folkemusik, danske sange og egnsdragter.
Silkeborg Roklub
Silkeborg Roklubs Handicapafdeling har til formål at tilbyde handicappede træning i romaskiner, styrketræning, og for nogles vedkommende, også roinstruktion.
Aktive Diabetikere
Aktive Diabetikere Der er et udækket behov for længerevarende forløb for diabetikere, hvor målet er varige ændringer af deres adfærd. Mindre gode vaner kan ændres til gode vaner, som fastholdes resten af livet.
Broen Silkeborg
thumb_Broen_Silkeborg_logo_lille2
BROEN – en forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv.
IF SILKESIND
thumb_Logo IF Silkesind
Idræt for psykisk sårbare i Silkeborg Kommune.
Mænds Mødesteder
thumb_Pjece Maends Moede
Mænds Mødesteder er non-profit og ikke-kommercielle mødesteder, de er tilgængelig for alle mænd og deres primære formål er at skabe et trygt og venligt miljø, hvor mænd kan være sammen om meningsfulde projekter i deres eget tempo og i selskab med andre mænd.
Proof of Life
Foreningen Proof of Life (PoL) har til formål at hjælpe unge kræftoverlevere (18-40 år) med at komme tilbage til et godt og aktivt liv efter endt behandling.
« Start Previous 1 2 Next End »
Powered by SobiPro