image fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Alzheimerforeningens lokalforening Østjylland
thumb_alzheimers foreningen
Foreningens formål er bekæmpelse og behandling af demenssygdomme, at bedre vilkårene for patienter og pårørende bla. ved at støtte forskning, samt oplyse og rådgive om demenssygdomme. Bestyrelsen er sammensat af pårørende til demente, fagpersoner og forskere, så formålet tilgodeses bedst
Ældre Sagens demensaflastere
Rådgivning om demens. Kontakt venligst Ældre Sagens kontor eller Ruth Conradsen.
Schultz Vågetjeneste
Vågekonerne yder menneskelig støtte gennem f.eks. - at være tilstede - at skabe ro omkring et dødsleje - at trøste og berolige i den sidste tid - at aflaste familie, der har påtaget sig at passe den døende derhjemme
Senior Talent Forum/ Kreaklubben
Kreaklubben er en elevforening for Den Kreative Skole, som består af elever og forældre til elever på Den Kreative Skole. Senior Talent Forum er medlem af Kreaklubben, og henvender sig til seniorer og pensionister.
Vågetjenesten Gjern
Frivillige tilbyder støtte og aflastning til alvorligt syge og døende — og deres pårørende.
Ældre Sagen Silkeborg
thumb_aeldresagen
Vi virker for vore ældre medborgere, nu og i fremtiden. Med din hjælp bliver vi stærkere.
Ældre Sagen Gjern
thumb_aeldresagen
Ældre Sagens arbejde i dit lokalområde . Lokalkomiteen i dit område har mange aktiviteter til gavn for ældre. Her kan du sammen med andre frivillige deltage i kulturelt, socialt og ældrepolitisk arbejde.
Ældre Sagen Kjellerup
thumb_aeldresagen
Ældre Sagen Kjellerup tilbyder medlemmerne mange forskelligartede aktiviteter. Mange af aktiviteterne gennemføres hver uge, andre en gang hver anden uge – det kan være spil, motion, sprog eller it.
Ældre Sagen Them
thumb_aeldresagen
Ældre Sagens lokalafdelinger tilbyder medlemmerne mange forskelligartede aktiviteter og arrangementer. Mange af aktiviteterne gennemføres hver uge, andre en gang hver anden uge – det kan være spil, motion, sprog eller it.
Vinderslev Pensionistforening.
Pensionist forening.
« Start Previous 1 2 3 4 5 6 Next End »
Powered by SobiPro