image fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bedre Psykiatri
VI HJÆLPER DIG, SÅ DU KAN HJÆLPE DINE Samtalegruppe for pårørende til psykisk syge.
Sind Pårørenderådgivning
SIND Pårørenderådgivning i Silkeborg tilbyder rådgivning efter aftale. Henvendelse kan ske anonymt, og er gratis. Rådgivningen henvender sig til børn, unge, voksne og seniorer.
Depressionsforeningen Silkeborg
thumb_Depressionsforeningen
Midlertidigt nedlagt, der henvises til: http://depressionsforeningen.dk/
Lokalforeningen Sind
Det er foreningens formål at være med til at skabe større forståelse og tolerance i vort samfund for sindslidende og deres pårørende, samt at tageog støtte initiativer for sindslidende med henblik på trivsel, forebyggelse og helbredelse.
Mødestedets Venner
Støtteforeningens formål er at bidrage til at skaffe midler til aktiviteter i og udenfor huset. Den vil skabe offentlighed om stedet og gøre det kendt, samt støtte traditioner og aktiviteter i Mødestedet.
Sind-nettet
SIND-NETTET formidler kontakt mellem en frivillig besøgsven – også kaldet en frivillig støtte- og kontaktperson – og en borger, der ønsker at modtage besøg.
Mødestedet
Mødestedet ”Åbent værested for sindslidende”.
GUU-GUA
GUU-GUA foreningen er en lille landsdækkende forening, som arbejder for mennesker med den komplekse autismespektrumforstyrrelse GUA (Gennemgribende Udviklingsforstyrrelse, Anden) og beslægtede diagnoser.
Sind Ungdom
Vi rummer det hele. Sind Ungdom tilbyder et frirum til unge psykisk sårbare og unge pårørende, hvor man kan lære af hinanden og bryde med ensomhed og tomrum.
Spor
Landsforeningen Spor er en bruger- og interesseorganisation for voksne med senfølger af seksuelt misbrug i barndommen og ungdommen.
« Start Previous 1 2 Next End »
Powered by SobiPro