image fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Alzheimerforeningens lokalforening Østjylland
thumb_alzheimers foreningen
Foreningens formål er bekæmpelse og behandling af demenssygdomme, at bedre vilkårene for patienter og pårørende bla. ved at støtte forskning, samt oplyse og rådgive om demenssygdomme. Bestyrelsen er sammensat af pårørende til demente, fagpersoner og forskere, så formålet tilgodeses bedst
Cøliakiforeningen
Hvad er Cøliaki? Cøliaki er en kronisk, dvs. en livslang tyndtarmssygdom, der kan starte i alle aldre.
Diabetesforeningen Silkeborg
I Diabetesforeningen ønsker vi at hjælpe dig, der på den ene eller anden måde er berørt af diabetes. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give dig nogle redskaber til ikke bare at "leve med" diabetes - men til at leve godt med diabetes.
GAF, Gigt Arbejde Familie
Vi er en gruppe under Gigtforeningen for yngre mennesker, som er på arbejdsmarkedet og har familie. Du kan møde en flok meget forskellige mennesker, der alle kender til smerter i en eller anden form, som ved hvad du taler om, for vi kender det på egen krop.
Gigtforeningen
Gigtforeningen er en privat uafhængig organisation, som støtter Gigtforskning og arbejder for bedre behandling og større livskvalitet for de 700.000 mennesker i Danmark, der lever med en led, ryg-eller muskelsygdom.
Hjernesagen.
thumb_HjerneSagen
HjerneSagen er en forening for senhjerneskadede, som følge af blodpropper, hjerneblødning eller trafikuheld.
Hjerneskadeforeningen
Tilbud om samvær og aktiviteter for senhjerneskadede i Silkeborg kommune.
Hjerteforeningen Silkeborg
thumb_hjerteforeningen
Lokalkomiteen laver i løbet af året en række arrangementer som f.eks. rygestopkurser, gymnastik, hjertestarterkurser, foredrag, blodtryksmålinger, nytårsmarch m.m. Der vil de næste 5 år være fokus på kvinder og hjertekarsygdomme, da der er stor brug for mere viden på dette område.
Kræftens Bekæmpelse
thumb_kraftensbekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse skal fortsat udvikle sig således, at også nye, fremtidige grupper af frivillige vil slutte sig til foreningen og deltage i kampen for sagen - til gavn for kræftpatienter.
Osteoporoseforeningen
thumb_osteporose
At få knogleskørhed/osteoporose, vil for de fleste betyde en omvæltning. Osteoporosen griber ind i tilværelsen og kan i mange tilfælde medføre uventede praktiske, menneskelige og økonomiske problemer. Vi kan vejlede og støtte dig og dine pårørende.
« Start Previous 1 2 Next End »
Powered by SobiPro