image fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Alderslyst Gymnastikforening
thumb_alderslyst gymnastik
Foruden de mange motionsmuligheder i AG, lægger vi vægt på, at være en folkelig forening, hvor det gode kammeratskab og fællesskab går hånd i hånd med den sunde og sjove motion.
Dansk Røde Kors Silkeborg
thumb_dansk rode kors
Dansk Røde Kors arbejder efter syv grundlæggende principper, som er fælles for hele Røde Kors bevægelsen. - Medmenneskelighed - Upartiskhed - Neutralitet - Uafhængighed - Frivillig tjeneste - Enhed - Almengyldighed
Internationalt kvindenetværk
Formålet med Internationalt Kvindenetværk er, at kvinder på tværs af nationaliteter blander sig i den aktuelle samfundsdebat, og er med til at sætte den politiske dagsorden.
TVRZ Silkeborg Frikirkes Børne- og Ungdomsforening
At skabe relationer på tværs af nationalitet, etnisk baggrund, alder, køn og religion.At give områdets børn og unge gode og ”sunde” oplevelser i form af de aktiviteter, som foregår ud fra TVRZ. At opmuntre områdets børn og unge til at tage medansvar både for hinanden og for kvarteret.
Soroptimisterne Silkeborg
thumb_sooroptimisterne
Soroptimist International er en verdensomspændende organisation af kvinder i erhverv, der arbejder for at forbedre liv og status for kvinder og piger.
Ungdommens Røde Kors Silkeborg
thumb_ungdommens røde kors
Ungdommens Røde Kors er en moderne børne- og ungdomsorganisation med over 1.900 medlemmer og mange frivillige. Vi arbejder på at forbedre hverdagen for sårbare børn og unge. Det gør vi gennem mange forskellige aktiviteter over hele landet og ved at tage del i den offentlige debat.
Kirkernes Sociale Arbejde
thumb_KSA logo u. tekst
Vi giver en hånd til dig, som har brug for hjælp og støtte indenfor områder som: Familiehjælp, Praktisk hjælp, Økonomisk rådgivning, Medvandring, Kontaktfamilier til flygtninge samt Mad-deling.
Middag på tværs
Vi har brug for frivillige til forskellige opgaver i.f.m. fælles arrangementer i Silkeborg Kirke.
Interkulturel Forening
Vi samarbejder med Silkeborg Ungdomsskole og UU Silkeborg i et fritidsprojekt på Nordre Skole. Målgruppen er 14 – ca. 30-årige udlændinge i Silkeborg kommune.
Bydelsmødre
Projektet Bydelsmødre hjælper kvinder med etnisk minoritetsbaggrund til at blive aktive medborgere i det danske samfund.
« Start Previous 1 2 Next End »
Powered by SobiPro