image fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Børns vilkår
thumb_borns vilkaar
Når lynet slår ned i barndommen. Når et fællesskab ikke er for alle. Skilsmisse.
AFS Interkultur, Silkeborg Lokalforening
thumb_AFS logo
AFS Interkulturs lokalforeninger ledes og drives udelukkende af frivillig, ulønnet arbejdskraft. Det er de frivillige, der i det daglige har kontakten med AFS'ere og værtsfamilier. Det er de frivillige, som foretager interview og hjemmebesøg.
Børns Voksenvenner Silkeborg
thumb_voksenvenner
En voksenven er en børneglad, ansvarsfuld person, der har overskud og lyst til frivilligt og ulønnet at glæde et barn med sit nærvær.
Dansk Røde Kors Silkeborg
thumb_dansk rode kors
Dansk Røde Kors arbejder efter syv grundlæggende principper, som er fælles for hele Røde Kors bevægelsen. - Medmenneskelighed - Upartiskhed - Neutralitet - Uafhængighed - Frivillig tjeneste - Enhed - Almengyldighed
Fødselsdagshjælpen
thumb_fodselsdagshjaelpen
Fordi alle børn skal fejres på sin fødselsdag.
Interkulturel Forening
Vi samarbejder med Silkeborg Ungdomsskole og UU Silkeborg i et fritidsprojekt på Nordre Skole. Målgruppen er 14 – ca. 30-årige udlændinge i Silkeborg kommune.
Natteravnene Kjellerup
Natteravnene er voksne, der bekymrer sig om deres medmennesker. De frivillige bruger aften- og nattetimer en gang imellem, for at medvirke til trygheden i lokalområdet på en diskret ikke-voldelig facon, som skaber tillid og respekt.
Natteravnene Silkeborg
Natteravnene er voksne, der bekymrer sig om deres medmennesker. De frivillige bruger aften- og nattetimer en gang imellem for at medvirke til trygheden i lokalområdet på en diskret ikke-voldelig facon, som skaber tillid og respekt.
Red Barnet Silkeborg
thumb_red_barnet_logo
Som frivillig i en af Red Barnets lokalforeninger hjælper du børn lokalt og globalt og er med til at sikre alle børns ret til et godt børneliv.
Selvhjælp Silkeborg
thumb_logo_RGBshsilkeborg
At møde andre der står med de samme svære udfordringer i livet som ens egne giver en dyb følelse af at blive forstået. Herudover er man også til stor gavn for de andre i gruppen, fordi man kan dele ud af egne erfaringer omkring det fælles emne.
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »
Powered by SobiPro