image fp4Kontakt os:

Log på

Aktion Børnehjælp
I henhold til FN`s konvention om Barnet Rettigheder, er det foreningens formål at forbedre forholdene for børn i udviklingslandene, især i Indien og Afrika. Både hvad angår uddannelse, sundhed og sociale forhold.
Danmission genbrug
thumb_danmission genbrug
Danmission er et missionsselskab som arbejder med kirkevækst, fattigdomsbekæmpelse og dialogarbejde i Tanzania, Madagaskar, Indien, Bangladesh, Cambodja, Kina, Ægypten og Danmark.
Dansk Røde Kors Silkeborg
thumb_dansk rode kors
Dansk Røde Kors arbejder efter syv grundlæggende principper, som er fælles for hele Røde Kors bevægelsen. - Medmenneskelighed - Upartiskhed - Neutralitet - Uafhængighed - Frivillig tjeneste - Enhed - Almengyldighed
Danske Sømands- og Udlandskirker
thumb_danske sømand og udlandskirker
Danske Sømands og Udlandskirker, DSUK, blev stiftet 1. januar 2004 som følge af en fusion mellem Dansk Kirke i Udlandet og Dansk Sømandskirke i fremmede Havne.
Folkekirkens Nødhjælp
thumb_folkekirkens noedhjaelp
Genbrugsbutikken Butikken blev moderniseret i slutningen af 2002 og fremstår nu mere lys og hyggelig end tidligere. Butikken sælger tøj til voksne og børn samt nips og køkkenting. Butikken ligger i "latinerkvarteret" - i en gågade med mange spændende og kreative forretninger.
Kirkens Korshær
thumb_unnamed
Varmestue på Lille Søgade 10, samt Genbrugsbutikker i hele Silkeborg Kommune.
Spejderlopper
Spejderlopper på Hagemannsvej. Åben hver mandag kl. 15-17
Blå Kors
thumb_blaakors
Blå Kors Danmark (BKD) er en kristen, social organisation, som har en bred vifte af tilbud til alkoholmisbrugere og deres pårørende. Vi tilbyder rådgivning, undervisning, behandling og støtte alt efter behov. Målgruppen er de flere end 250.000 danskere med alkoholproblemer, samt deres pårøre
Mødrehjælpen
Mødrehjælpen iværksætter aktiviteter til gavn for børn, mødre og fædre i lokalområdet.