image fp4Kontakt os:

Log på

AFS Interkultur, Silkeborg Lokalforening
thumb_AFS logo
AFS Interkulturs lokalforeninger ledes og drives udelukkende af frivillig, ulønnet arbejdskraft. Det er de frivillige, der i det daglige har kontakten med AFS'ere og værtsfamilier. Det er de frivillige, som foretager interview og hjemmebesøg.
Aktion Børnehjælp
I henhold til FN`s konvention om Barnet Rettigheder, er det foreningens formål at forbedre forholdene for børn i udviklingslandene, især i Indien og Afrika. Både hvad angår uddannelse, sundhed og sociale forhold.
Dansk Røde Kors Silkeborg
thumb_dansk rode kors
Dansk Røde Kors arbejder efter syv grundlæggende principper, som er fælles for hele Røde Kors bevægelsen. - Medmenneskelighed - Upartiskhed - Neutralitet - Uafhængighed - Frivillig tjeneste - Enhed - Almengyldighed
Danske Sømands- og Udlandskirker
thumb_danske sømand og udlandskirker
Danske Sømands og Udlandskirker, DSUK, blev stiftet 1. januar 2004 som følge af en fusion mellem Dansk Kirke i Udlandet og Dansk Sømandskirke i fremmede Havne.
Folkekirkens Nødhjælp
thumb_folkekirkens noedhjaelp
Genbrugsbutikken Butikken blev moderniseret i slutningen af 2002 og fremstår nu mere lys og hyggelig end tidligere. Butikken sælger tøj til voksne og børn samt nips og køkkenting. Butikken ligger i "latinerkvarteret" - i en gågade med mange spændende og kreative forretninger.
Kirkens Korshær
thumb_unnamed
Varmestue på Lille Søgade 10, samt Genbrugsbutikker i hele Silkeborg Kommune.
Lions Club Gjern
thumb_lions club
Klubbens primære formål er at samle midler til humanitære opgaver, fortrinsvis i lokalområdet, men også som en del af Lions Danmarks aktivitet i både ind og udland.
Red Barnet Silkeborg
thumb_red_barnet_logo
Som frivillig i en af Red Barnets lokalforeninger hjælper du børn lokalt og globalt og er med til at sikre alle børns ret til et godt børneliv.
Soroptimisterne Silkeborg
thumb_sooroptimisterne
Soroptimist International er en verdensomspændende organisation af kvinder i erhverv, der arbejder for at forbedre liv og status for kvinder og piger.
Ungdommens Røde Kors Silkeborg
thumb_ungdommens røde kors
Ungdommens Røde Kors er en moderne børne- og ungdomsorganisation med over 1.900 medlemmer og mange frivillige. Vi arbejder på at forbedre hverdagen for sårbare børn og unge. Det gør vi gennem mange forskellige aktiviteter over hele landet og ved at tage del i den offentlige debat.
« Start Previous 1 2 Next End »